MAX Norge

Hvilke kampanjeburgere har MAX akkurat nå?

Oppdatert

Gode nyheter - Crunchy Nacho er endelig her! La smaksløkene danse av glede med en saftig burger, cheddarost, syltet rødløk, salsa, jalapeño majones og crunchy cheese nachos. All denne godheten pakket inn i et gyllent ristet sesambrød. Velg mellom svensk biff, Grilloumi®, plantebiff, ekte grønn eller nystekt kylling.

Så hva venter du på? Gi smaksløkene dine det de fortjener og opplev den uimotståelige smaksensasjonen med vår Crunchy Nacho Burger i dag!

Ta gjerne en titt på menyen vår for å lese mer om vår kampanjeburger Crunchy Nacho.

Guide tagget med: Aktuelt Crunchy Nacho Kampanjeburger
warning Created with Sketch.