MAX Norge

Hvordan behandler dere personopplysningene mine?

Oppdatert

Vi respekterer og beskytter personopplysningene dine. Derfor har vi utarbeidet en personvernerklæring. Her beskriver vi hvilke personopplysninger vi samler inn i forbindelse med at du bruker nettjenestene våre, for eksempel mobilappen. Når du for eksempel oppretter en konto og bruker mobilappen vår, samler vi blant annet inn følgende personopplysninger:

For- og etternavn

E-postadresse

Telefonnummer

Vi lagrer aldri kortopplysninger i noen av onlinetjenestene våre.

Her kan du lese mer om personvernerklæringen vår og om når, hvordan, hva og hvorfor vi samler inn personopplysningene dine.

Du kan når som helst kontakte oss hvis du ønsker å få slettet personopplysningene dine eller få en utskrift av hvilke opplysninger vi har om deg, eller hvis du har spørsmål om personvern eller personvernerklæringen. Send oss en e-post på info@maxhamburger.no

Guide tagget med: GDPR Personvernerklæring
warning Created with Sketch.